IZLAGANJA DJEČJEG VRTIĆA RADOST SPLIT NA TEČAJU TRAJNE EDUKACIJE MEDICINSKIH SESTARA U ORGANIZACIJI HRVATSKE UDRUGE MEDICINSKIH SESTARA (HUMS) – DRUŠTVA MEDICINSKIH SESTARA DJEČJIH VRTIĆA

Društvo medicinskih sestara dječjih vrtića organiziralo je tečaj trajne edukacije medicinskih sestara 10.studenog 2017. u Zagrebu.

Dječji vrtić Radost Split predstavio se izlaganjima; ravnateljica Endica Radić Hozo izložila je temu – Odnosi s javnošću u ustanovama predškolskog odgoja. U izlaganju je predstavljeno istraživanje obrazaca komuniciranja i odnosa s javnošću predškolskih ustanova; uzroci, posljedice i dinamika. Predstavljena je osnova za postizanje izvrsnosti komunikacije i odnosa s javnošću na temelju rezultata istraživanja dobivenih  u dječjem vrtiću Radost Split.

Odgojiteljica savjetnica, Rossana Bosnić, prezentirala je projekt Moje tijelo koji je aktivno uključio djecu u promišljanje o vlastitom zdravlju i zdravim navikama. U projektu su sudjelovali svi  članovi stručnog tima te različiti vanjski suradnici.

Ostavi komentar